Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
airco bijvullen

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Airco laten bijvullen door de specialist

U wilt uw airco laten bijvullen, maar weet niet waar? Bij Hek BV zijn we al 30 jaar een expert op het gebied van airconditioning. Denk dan aan bijvullen, reinigen of ander onderhoud.

Waarom bijvullen?

Een airco in vervoermiddelen laten bijvullen is noodzakelijk voor een juiste werking van het systeem. Met het gebruik van de airco gaat koudemiddel verloren, verlies dat ervoor kan zorgen dat de airco niet meer goed functioneert, meer brandstof verbruikt dan noodzakelijk is of zorgt voor een slijtage van de compressor. Door op tijd uw airco te laten bijvullen kunt u deze problemen voorkomen.

Waar laten bijvullen?

Zoals eerder aangegeven, houdt Hek BV zich al 30 jaar bezig met airco onderhoud. Het laten bijvullen gebeurt bij ons op een milieuvriendelijke wijze, dankzij ons Low Emission vulstation. Hek BV beschikt over zowel een Stek-certificaat, als een F-gassen-certificaat. Dit betekent dat wij weten wat we doen. Als ervaren aircospecialist is bijvullen geen enkel probleem. Een complete aircoservice inclusief bijvullen kan bij ons gedaan worden tegen betaling vam een zeer lage prijs.

Wilt u ook profiteren van:

Kom dan langs bij Hek BV. Wij staan voor u klaar om uw airco bij te vullen.

Meer informatie?

Bij vragen over airco's bijvullen of andere zaken omtrent airco’s kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u graag van advies. Wilt u direct een afspraak maken, dan kan dat natuurlijk ook.