Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
airco inbouwen

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Een airco inbouwen

Of het nu om het werken met één auto gaat of om een heel wagenpark, Hek BV is een specialist op het gebied van airco’s inbouwen. Wilt u uw medewerkers het gemak bieden van een airco of zelf genieten van verkoeling in de zomer en droge ramen in de winter, dan helpen wij u graag. Hek BV werkt alleen met goed opgeleide medewerkers. Een airco inbouwen is voor hen geen enkel probleem.

Het voordeel van een airco

Een airco biedt de gebruiker van een voertuig enkele belangrijke voordelen. Zo kan de binnentemperatuur altijd goed worden ingesteld en kan de gebruiker genieten van een aangenaam klimaat. Ook kan een airco helpen bij het ontwasemen van de autoruiten, bijvoorbeeld in de winter. Wilt u ook van deze gemakken profiteren, laat dan een airco inbouwen door Hek BV.

Topkwaliteit voor een zacht prijsje

Dat een airco inbouwen niet duur hoeft te zijn, bewijst Hek BV. We werken met vakkundige medewerkers die exact weten hoe zij een airco in uw voertuig(en) moeten plaatsen. Hierdoor verbruiken we niet onnodig veel tijd en weet u dat het inbouwen goed gebeurt. Dankzij een goed inkoopbeleid bij onze leveranciers kunnen we airco’s inbouwen voor een voordelige prijs. Hierbij blijft de drang naar perfectie en kwaliteit voorop staan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd en wilt u een airco laten inbouwen door Hek BV? Maak dan direct een afspraak. Heeft u nog een aantal vragen die u liever eerst beantwoord wilt zien? Maak dan gebruik van ons contactformulier.