Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
airco reinigen

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Airco reinigen door specialisten

Dat een airco onderhouden belangrijk is, wordt vaak niet in de handleiding van voertuigen aangegeven. Dat het dus wel echt nodig is, weten we bij Hek BV. Wij kennen airco’s van binnen en van buiten en weten dat ze bijvoorbeeld na verloop van tijd koelmiddel verliezen en stof en vuiligheid kunnen bevatten. Voor een plezierig en veilig gebruik is een airco reinigen zeker noodzakelijk.

Over Hek BV

Hek BV is niet zomaar een specialist. Wij zijn al 30 jaar een ervaren speler op de airco markt. Airco’s voor in auto’s, bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en meer worden door ons vakkundig gecontroleerd. Daarbij hoort ook het bijvullen van de airco en het reinigen ervan. Wanneer u uw airco laat reinigen bij Hek BV, bent u verzekerd van een airco die weer werkt als vanouds. U geniet van verse en schone lucht, die zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Hek BV is in het bezit van een STEK-certificaat, en dit betekent dat wij airco reparaties en airco onderhoud mogen uitvoeren. Dat wij dit al 30 jaar doen, wil zeggen dat wij onze hand niet omdraaien voor airco reinigen, vullen en/of repareren.

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Kiezen voor Hek BV is kiezen voor het betrouwbaar laten reinigen van uw airco. Is dit gebeurd, dan bent u daarna in het bezit van een goed werkende airco in uw auto, vrachtauto of één in al uw bedrijfswagens. Wilt u meer weten over airco’s reinigen? Stel uw vragen gerust via het contactformulier.