Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
airco reiniger

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Hek BV: airco reiniger nummer 1

Een airco reinigen doet u niet zomaar. Daar moet u wel het één en ander voor weten. Wilt u het liever aan een expert overlaten? Ga dan naar Hek BV. Wij hebben al 3 decennia lang ervaring en u kunt ons met recht een echte airco reinigingsspecialist noemen.

Kennis in huis

Hek BV is, zoals we net al zeiden, een airco reiniger met veel ervaring. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die beschikken over een uitgebreide kennis met betrekking tot airco systemen in voertuigen. Als zij zich bezig houden met het reinigen van uw airco, weet u zeker dat dit grondig en goed gebeurt. Hek BV is een airco reiniger die werkt met moderne apparatuur, Stek en F-gassen gecertificeerd is en die in het bezit is van meerdere aircoservice stations. Er is er dus altijd wel één voor u vrij. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van kennis, ervaring en de beste service.

Dé webshop voor professionals

Bent u zelf in het bezit van een aircowerkplaats en op zoek naar airco reiniger om het reinigen zelf uit te voeren? In onze webshop kunt u terecht voor zowel airco reinigers, als koelmiddelen of vulstations. Daarnaast bieden wij nog diverse andere producten aan. Wij raden u wel aan niet zomaar zelfstandig aan uw airco te werken. Laat het reinigen en dergelijke uitvoeren door een professional.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen over Hek BV, de airco reiniger of over onze producten en/of diensten? Neem contact op en wij reageren zo spoedig mogelijk.