Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
airco vullen

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Uw airco laten vullen bij de specialisten

Uw airco laten vullen? Dat doen we bij Hek BV graag voor u. Dankzij een vakkundig team en het beste materiaal, kunt u snel weer genieten van een goed werkende airco. En het mooie is, u kunt al profiteren van een complete aircoservice inclusief vullen tegen betaling van een zeer lage prijs.

Waarom door ons laten vullen?

Hek BV is een aircospecialist met 30 jaar aan ervaring. Ons team bestaat uit goed opgeleide medewerkers die een airco van binnen en van buiten kennen. Aircosystemen kennen voor ons geen geheimen. Wij weten dan ook als geen ander dat we een airco af en toe moeten vullen om problemen te voorkomen. Een airco verliest op jaarbasis namelijk zo’n 10% van zijn vulling. Als we de airco dan niet bijvullen, zal deze niet meer (goed) koud worden. Daarbij geeft het niet bijvullen een grotere kans op een defect aan de airco, wat uiteindelijk tot hoge kosten kan leiden. Uw airco regelmatig door ons laten vullen kan dit voorkomen.

Over Hek BV

Omdat Hek BV over meerdere aircostations beschikt, is er altijd plek om uw airco te laten bijvullen. Dankzij ons Low Emission vulstation kan het bijvullen bovendien ook nog milieuvriendelijk gebeuren.

Wanneer u ervoor kiest uw airco te laten vullen door Hek BV, kunt u profiteren van:

Contact opnemen

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u met alle plezier meer over airco’s bijvullen, reinigen en meer. Hek BV werkt zowel voor particulieren als voor ondernemingen.