Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
aircospecialist

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Aircospecialist Hek BV

U bent op zoek naar een aircospecialist, omdat u wilt dat uw wagenpark alleen de beste zorg ontvangt? Dan bent u aan het juiste adres bij Hek BV. Wij zijn al meer dan 30 jaar een echte aircospecialist en zijn er voor u als het gaat om het onderhouden, ombouwen of uitbreiden van uw airco’s.

Bedrijven en particulieren

Aircospecialist Hek BV is gevestigd in Enschede en kan u alles vertellen over airconditioning in voertuigen. Of het daarbij gaat om auto’s, vrachtauto’s of landbouwvoertuigen, het maakt voor deze airco specialist niets uit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en ontvangen de beste service van deze airco specialist.

Wij zijn een aircospecialist die beschikt over een Stek- en F-gassen certificering. We kunnen airco’s op milieuvriendelijke wijze onderhouden. Bij ons kunt u terecht voor:

Meer weten?

Heeft u vragen over airco’s of wilt u gebruikmaken van de kennis en ervaring van deze aircospecialist? Neem dan vandaag nog contact op. Wij helpen u graag verder en laten u zien waarom wij ons een aircospecialist noemen.