Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
digitale tachograaf

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Alles voor uw digitale tachograaf

Een digitale tachograaf is voor zware vrachtwagens, lichte voertuigen in het beroepsgoederenvervoer en voor bussen verplicht. Veel van deze voertuigen zijn reeds met een digitale tachograaf uitgerust. Bij een defect aanof voor het ijken van een digitale tachograaf, kunt u bij Hek BV terecht.

Ruim aanbod

Met een tachograaf worden rij- en rusttijden, snelheden en de afgelegde afstand van voertuigen geregistreerd. Hek BV houdt zich al 3 decennia lang bezig met het ijken, repareren en aanbieden van tachografen. Ook hebben wij diverse verbruiksmaterialen voor een analoge en digitale tachograaf in ons aanbod opgenomen. U vindt ons brede assortiment zowel in de internetwinkel, als in onze fysieke vestiging in Enschede. Ook beschikken wij over diverse digitale ruiltachografen van grote merken zoals Stoneridge & Motometer en VDO. Wij leveren zowel aan gebruikers van tachografen, als aan werkplaatseigenaren.

Enkele voorbeelden

Het aanbod in onze webshop is breed. In ieder geval vindt u er de VDO digitale tachograaf die universeel te programmeren is. Dankzij een helder wit display is het aflezen ervan erg eenvoudig. Wilt u uw chauffeurs laten oefenen met een digitale tachograaf? De demokoffer digitale tachograaf biedt dan uitkomst. Naast deze producten vindt u ook:

in onze online shop.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de digitale tachograaf en wat wij u daarvoor kunnen aanbieden? Als u contact met ons opneemt, zullen wij zo spoedig mogelijk reageren.