Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
koelbox auto

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Passende koelboxen voor in de auto

Bent u op zoek naar een koelbox voor in de auto? Dan heeft Hek BV voor u de oplossing. Wij zijn leverancier van mobiele koeloplossingen voor in de auto. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw mobiele koeling.

Koelboxen van hoogwaardige materialen

De koelboxen die u in de webshop van Hek BV kunt bestellen, zijn van hoge kwaliteit en oerdegelijk. Of u de koelboxen nu in de auto gebruikt tijdens een lange rit of op de camping, het kan allemaal. Speciaal voor vrachtwagens gaat Hek BV de uitdaging aan: we bieden koelboxen voor een 7-tal verschillende vrachtwagens. Sommigen kunnen zelfs koelen én vriezen.

Kies de koelbox die het best bij uw wensen past en wij versturen deze zo spoedig mogelijk naar u op. Alle koelboxen voor uw auto beschikken uiteraard over een 12V-aansluiting.

Hek BV en Waeco

Veel van de koelboxen die wij aanbieden voor in uw auto zijn van Waeco, een gerenommeerd merk, dat heeft bewezen kwaliteit te leveren en dat producten levert die voldoen aan alle eisen die in Europa aan koelboxen voor auto’s worden gesteld.

Bestellen of vragen stellen

Wilt u direct een koelbox voor in de auto bestellen? In onze webshop vindt u een compleet aanbod. Heeft u vragen of wenst u aanvullende informatie te ontvangen, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag verder.