Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
koeltransport

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Koeltransport voor iedereen

Voor iedereen die wel eens verwaren vervoert is koeltransport onmisbaar. Verswaren 'kunnen er niet tegen' in een warme auto van A naar B vervoerd te worden. De juiste koeltemperatuur is dan van essentieel belang. Hek BV levert hiervoor diverse koelsystemen. Voor grote, maar ook voor kleinere laadruimtes.

Frigosoft kwaliteit

Als specialist op het gebied van koeltransport werken we bij Hek BV enkel met de beste fabrikanten. Frigosoft is zo'n fabrikant. Deze levert koelsystemen van hoge kwaliteit, waarbij de bevestiging niet op het dak gebeurt, maar in de laadruimte. Dit levert meer veiligheid op, een fraaier uiterlijk en zorgt ervoor dat het zwaartepunt niet bovenop de auto ligt. Frigosoft koeltransportsystemen zijn bij Hek BV verkrijgbaar voor:

Frigosoft koeltransportsystemen zijn er niet alleen voor voertuigen met een verschillend volume, maar ook voor verschillende modellen voertuigen. Dankzij prefab constructieonderdelen en de kennis en ervaring die we bij Hek BV hebben, is uw koeltransport snel klaar voor gebruik.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot koeltransport? Schroom dan niet om uw vragen te stellen. Ook als u specifieke informatie voor koeltransport in uw situatie wilt, kunt u altijd contact opnemen. Wij staan graag voor u klaar.