Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standkachel auto

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standkachel in de auto? Dan bent u verzekerd van comfort

Wanneer u wilt genieten van een lekkere temperatuur in uw auto gedurende het jaar én nooit meer ruiten wilt krabben, dan is een standkachel in uw auto echt wat voor u. Door een standkachel is zowel het auto-interieur als de motor warm, wanneer u instapt. Dit voorkomt bevroren ramen die u nog moet krabben of slecht zicht door beslagen ramen. Hek BV is hét adres voor het inbouwen van en reparatie aan standkachels.

We hebben meer!

Dankzij de vele jaren aan ervaring en de brede kennis waarover we bij Hek BV beschikken, weten we dat niet iedereen kwaliteit levert. Wij doen dat wel, omdat we goede merken en kwaliteit herkennen. Onze standkachels voor uw auto zijn van de merken Webasto, Defa en Eberspächer, merken die net als wij hoogwaardige kwaliteit leveren. Hek BV verricht naast de installaties van standkachels, ook reparaties aan deze kachels. Mocht uw standkachel in de auto om wat voor reden niet meer goed werken, kom dan langs. Ook voor onderdelen voor uw standkachels zijn wij het bedrijf dat u moet hebben.

Hek BV is er voor standkachel-:

Kies ook voor een standkachel in uw auto

Ervaar zelf het comfort dat het hebben van een standkachel in de auto biedt. Hek BV helpt u graag aan zo'n kachel. Ook voor vragen omtrent standkachels in auto’s of andere voertuigen kunt u bij ons terecht. Als u contact opneemt, doen we ons best zo spoedig mogelijk te reageren.