Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standkachel eberspacher

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standkachels van Eberspacher

Wanneer u van echt comfort wilt genieten in uw auto, vrachtauto of landbouwmachines is een standkachel van Eberspacher een prima oplossing. Dankzij de standkachels van Eberspacher geniet men in het voertuig van voorverwarming. Nooit meer koude stoelen of een koud stuur. Ook voor de motor zijn er voordelen bij het gebruik van een standkachel van Eberspacher. Hek BV in Enschede is leverancier van Eberspacher standkachels.

Enkele andere voordelen

Dat standkachels het voertuig voorverwarmen is een feit. Dat de motor ook wordt voorverwarmd is een bijkomend voordeel. De motor is op deze manier minder onderhevig aan slijtage. Met een standkachel van Eberspächer ervaart u dus niet alleen meer comfort, ook wordt het milieu minder belast en ervaart u meer veiligheid. Dankzij het voorverwarmen beslaan immers de ruiten niet.

Passend advies

Standkachels van Eberspächer zijn er in diverse uitvoeringen, geschikt voor meerdere voertuigen. Welke standkachel voor uw situatie geschikt is vertellen we u graag bij Hek BV. We kunnen de standkachel voor u inbouwen, maar ook voor een reparatie aan uw kachel kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over standkachels van Eberspächer? Neem contact op en wij vertellen u meer. Ook voor het maken van een afspraak om een standkachel van Eberspächer te laten plaatsen kunt u contact opnemen.