Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standkachel inbouwen

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standkachels laten inbouwen door experts

Een standkachel inbouwen is niet eenvoudig. Is dit echter eenmaal gebeurd, dan geniet u er het hele jaar door van. Hek BV uit Enschede is een erkend standkachel inbouwstation dat prima in staat is uw standkachel te plaatsen. Het resultaat? Comfort en een perfect werkend systeem.

Onze werkwijze

Wanneer u ervoor kiest een standkachel te laten inbouwen, kunt u bij Hek terecht. Vooraf aan het inbouwen voorzien we u van advies en bepalen we samen met u het juiste systeem voor uw situatie. Wij kunnen standkachels inbouwen van de merken Webasto, Eberspächer, topmerk met elk verschillende kwaliteiten.

Een standkachel inbouwen gebeurt in onze uitgebreide werkplaats. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die exact weten hoe ze uw standkachel moeten plaatsen. Bij ons is een standkachel inbouwen geen tijdrovende klus. Dankzij de juiste kennis en ervaring kunt u snel profiteren van een goed werkend systeem.

Maak een afspraak

Om uw standkachel te laten inbouwen, kunt u direct een afspraak maken. Neem contact op en geef uw wensen door. Heeft u nog vragen die u liever eerst beantwoord ziet? Ook dan kunt u altijd contact opnemen.