Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standkachel webasto

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standkachel van Webasto: als kwaliteit en comfort van belang zijn

Standkachels van Webasto zijn als het ware een verlenging van de kwaliteit die uw auto al biedt. Dankzij standkachels van Webasto heeft u nooit meer beslagen ruiten, is uw stoel heerlijk voorverwarmd en heeft u geen koud stuur meer. Ook ruiten krabben behoort tot het verleden. Wie wil dat nou niet? Hek BV beschikt over een uitgebreid assortiment aan Webasto standkachels en standkachel onderdelen.

Hoe werkt zo'n kachel?

Wanneer u een standkachel van Webasto inschakelt, wordt het koelwater van uw voertuig verwarmd en via de ventilator naar binnen geblazen. Weg met beslagen ramen of andere ongemakken. Het warme koelwater zorgt er eveneens voor dat de motor door de standkachel van Webasto wordt verwarmd. Een voorverwarmde motor ondervindt minder slijtage. Een standkachel van Webasto is dus niet alleen goed voor u, maar ook voor uw motor en uw portemonnee.

Hek BV en Webasto

Hek BV is een erkend inbouwstation van standkachels. Webasto is één van de merken die wij aanbieden. Het merk staat voor kwaliteit en gemak. Wijzelf zijn al jaren een specialist als het gaat om standkachels inbouwen en repareren. Kiest u voor Hek BV, dan kiest u voor:

Bestellen of bellen

Haal ook het gemak in uw voertuig en kies voor een standkachel van Webasto. Hek BV voorziet u graag van advies over, of inbouw en reparatie van deze kachels. Neem contact op en wij helpen u verder.