Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standkachel

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standkachels voor gemak en comfort

Standkachels zorgen voor een aangenaam binnenklimaat in uw auto. Ook in de winter wanneer het kouder is, is uw voertuig heerlijk voorverwarmd. Zo heeft u nooit meer last van beslagen ruiten en hoeft u niet meer te krabben. U profiteert van een perfect zicht, al op het moment dat u wegrijdt.

Enkele (andere) voordelen

Dankzij een standkachel is niet alleen het auto-interieur voorverwarmd, maar ook de motor. Hierdoor belast u het milieu minder en is de temperatuur in uw voertuig altijd gelijk. Standkachels kunnen behalve in auto’s, in landbouwmachines, trucks, speciale voertuigen etc geplaatst worden. Dit is ideaal wanneer u producten bijvoorbeeld vorstvrij moet vervoeren. Doordat de standkachel ook de motor al voorverwarmt, kent de motor minder slijtage en wordt het milieu minder belast. Hek BV is leverancier en reparateur van standkachels van de merken Webasto, Eberspächer en Defa.

Ervaar ook het comfort van een standkachel en laat u hierover informeren door Hek BV. Dankzij onze kennis en ervaring bent u verzekerd van:

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over standkachels, kunt u gerust contact opnemen. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer.