Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standverwarming auto

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standverwarming in elke auto

Standverwarming voor in de auto een overbodige luxe? Helemaal niet. Dankzij de standverwarming geniet u juist van een heerlijke binnentemperatuur en kunt u veilig de weg op. Ramen zullen namelijk niet meer beslagen zijn als u instapt en ook het milieu wordt dankzij standverwarming in de auto minder belast.

Standverwarming bij autospecialist Hek BV

Dankzij Hek BV zal uw standverwarming in de auto altijd perfect werken. Kiest u ervoor ons de standverwarming in uw auto te laten inbouwen, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken met grote merken als Webasto, Defa en Eberspächer en weten exact hoe we alles moeten plaatsen. Heeft u al standverwarming in uw auto, maar werkt deze niet meer goed? Ook voor reparatie kunt u bij Hek BV terecht.

Meer mogelijkheden

Behalve in auto’s kan Hek BV standverwarming ook voor u plaatsen in trucks, bussen of andere voertuigen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. We zijn ook het adres voor het onderhoud aan aircosystemen en andere voertuigelektronica, zowel voor particulieren als voor bedrijven met een compleet wagenpark.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over standverwarming in uw auto of over één van onze andere diensten? Neem contact op en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.