Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
standverwarming

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Standverwarming voor meer comfort

Stelt u zich eens voor: het is winter en u moet de weg op met uw auto of bestelbus. Eerst moet u de ramen vrijmaken van ijs en vervolgens stapt u in een koud voertuig. Liever niet? Laat u dan door Hek BV eens informeren over standverwarming. Met zo'n verwarming is het alvast lekker warm, voordat u instapt.

Kennis en ervaring

Standverwarming is een aanvulling voor uw voertuig. Dankzij standverwarming kan zowel de binnenkant van uw voertuig, als de motor worden opgewarmd. Het resultaat hiervan is een gerieflijke temperatuur binnenin en minder uitstoot van schadelijke gassen. Standverwarming is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Het inbouwen van standverwarming dient altijd bij een erkend garagebedrijf te gebeuren. Hek BV is een garagebedrijf met de nodige certificaten, 30 jaar aan ervaring en een ruime hoeveelheid kennis. Wij geven u graag advies wat betreft standverwarmingen. Ook kunt u bij ons terecht voor inbouw en reparatie van uw standverwarming.

Hek BV is leverancier van standverwarming van hoogwaardige fabrikanten, zoals:

Meer weten?

Als u meer wilt weten over standverwarming, kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder. Voor het maken van een afspraak kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen.