Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
webasto standkachel

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Uw Webasto standkachel

Wanneer u wilt genieten van comfort in uw auto of andere voertuigen, is kiezen voor een Webasto standkachel niet onverstandig. Dankzij voorverwarming via deze kachel behoren ruiten schoonkrabben en een koud stuur tot het verleden. Hek BV helpt u graag aan een nieuwe Webasto standkachel.

Over Hek BV en Webasto

Hek BV is al meer dan 30 jaar een begrip in Enschede en omgeving. Wij zijn expert op het gebied van airconditioning, standkachels en ander voertuigelektronica. De standkachels en standkachel onderdelen die deel uitmaken van ons brede assortiment, zijn van gerenommeerde merken, merken die kwaliteit leveren. Webasto is een dergelijk merk. Webasto standkachels zijn hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Als u een Webasto standkachel laat inbouwen, geniet u van een foutloos werkend systeem. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u ook voor reparatie bij Hek BV terecht. Dankzij de goede service van Webasto hebben we altijd snel de juiste onderdelen in huis en kunt u weer snel verder.

Kies voor een Webasto standkachel als u verzekerd wilt zijn van:

Meer informatie?

Voor een passend advies omtrent Webasto standkachels kunt u altijd bij Hek BV terecht. Neem contact op via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u het best telefonisch contact opnemen.