Stel hier uw vraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord van ons

 
webasto verwarming

Contactgegevens

HEK BV

Het Lentfert 80
7547 SP Enschede

www.hekbv.nl
info@hekbv.nl​

Tel: 053-4318818
Fax: 053-4308325

Webasto verwarming in uw voertuigen

Verwarming in uw auto, truck of bus? Dan wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit. Webasto verwarmingen zijn van hoge kwaliteit en kunnen geplaatst worden door Hek BV. Al 30 jaar zijn we experts op het gebied van voertuigelektronica, airconditioning en standkachels.

Webasto en Hek BV

Verwarming in uw auto is erg belangrijk. Door gebruik te maken van Webasto verwarming heeft u altijd vrij zicht en hoeft u geen ruiten te krabben zodra het vriest. Webasto verwarming zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en zelfs voor een voorverwarmde motor. Hierdoor bent u altijd klaar om direct weg te rijden én stoot u minder schadelijke gassen uit. Webasto verwarming is goed zowel uw portemonnee, als het milieu. Webasto is een merk dat zich profileert als een hoogwaardig merk dat goede service biedt. Bij Hek BV weten we dat Webasto dit ook waarmaakt. We hebben er dan ook niet zomaar voor gekozen Webasto dealer te worden. Wij willen u enkel producten van topkwaliteit leveren.

Hek BV is hét adres voor het laten inbouwen van, reparatie aan en het leveren van onderdelen van Webasto verwarmingen. Kiest u voor Webasto en Hek, dan kiest u voor:

Contact opnemen

Bij vragen over Webasto verwarmingen, onderdelen of reparaties, kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u dan graag van het beste advies.