Kennis in huis

voor airco reiniging

* * *

Hek BV is, zoals we net al zeiden, een airco reiniger met veel ervaring. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die beschikken over een uitgebreide kennis met betrekking tot airco systemen in voertuigen. Als zij zich bezig houden met het reinigen van uw airco, weet u zeker dat dit grondig en goed gebeurt. Hek BV is een airco reiniger die werkt met moderne apparatuur, Stek en F-gassen gecertificeerd is en die in het bezit is van meerdere aircoservice stations. Er is er dus altijd wel één voor u vrij. Kom langs en ervaar de perfecte combinatie van kennis, ervaring en de beste service.

Kennis in huis

Dé webshop voor professionals

Bent u zelf in het bezit van een aircowerkplaats en op zoek naar airco reiniger om het reinigen zelf uit te voeren? In onze webshop kunt u terecht voor zowel airco reinigers, als koelmiddelen of vulstations. Daarnaast bieden wij nog diverse andere producten aan. Wij raden u wel aan niet zomaar zelfstandig aan uw airco te werken. Laat het reinigen en dergelijke uitvoeren door een professional.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen over Hek BV, de airco reiniger of over onze producten en/of diensten? Neem contact op en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Contact

Contact

Let's Chat

Bij vragen over Hek BV, diensten, producten, reparaties, afspraken of overige vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u dan graag van een gepast antwoord.