Enkele andere voordelen

van een Eberspacher standkachel

* * *

Dat standkachels het voertuig voorverwarmen is een feit. Dat de motor ook wordt voorverwarmd is een bijkomend voordeel. De motor is op deze manier minder onderhevig aan slijtage. Met een standkachel van Eberspächer ervaart u dus niet alleen meer comfort, ook wordt het milieu minder belast en ervaart u meer veiligheid. Dankzij het voorverwarmen beslaan immers de ruiten niet.

Enkele andere voordelen

Passend advies

Standkachels van Eberspächer zijn er in diverse uitvoeringen, geschikt voor meerdere voertuigen. Welke standkachel voor uw situatie geschikt is vertellen we u graag bij Hek BV. We kunnen de standkachel voor u inbouwen, maar ook voor een reparatie aan uw kachel kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over standkachels van Eberspächer? Neem contact op en wij vertellen u meer. Ook voor het maken van een afspraak om een standkachel van Eberspächer te laten plaatsen kunt u contact opnemen.

Contact

Contact

Let's Chat

Bij vragen over Hek BV, diensten, producten, reparaties, afspraken of overige vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u dan graag van een gepast antwoord.