We hebben meer!

* * *

Dankzij de vele jaren aan ervaring en de brede kennis waarover we bij Hek BV beschikken, weten we dat niet iedereen kwaliteit levert. Wij doen dat wel, omdat we goede merken en kwaliteit herkennen. Onze standkachels voor uw auto zijn van de merken Webasto, Defa en Eberspächer, merken die net als wij hoogwaardige kwaliteit leveren. Hek BV verricht naast de installaties van standkachels, ook reparaties aan deze kachels. Mocht uw standkachel in de auto om wat voor reden niet meer goed werken, kom dan langs. Ook voor onderdelen voor uw standkachels zijn wij het bedrijf dat u moet hebben.

We hebben meer!

Frigosoft kwaliteit

Hek BV is er voor standkachel

  • Reparatie
  • Inbouw
  • Onderdelen

Kies ook voor een standkachel in uw auto

Ervaar zelf het comfort dat het hebben van een standkachel in de auto biedt. Hek BV helpt u graag aan zo'n kachel. Ook voor vragen omtrent standkachels in auto’s of andere voertuigen kunt u bij ons terecht. Als u contact opneemt, doen we ons best zo spoedig mogelijk te reageren.

Contact

Contact

Let's Chat

Bij vragen over Hek BV, diensten, producten, reparaties, afspraken of overige vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u dan graag van een gepast antwoord.