Over Hek BV

en Webasto

* * *

Hek BV is al meer dan 30 jaar een begrip in Enschede en omgeving. Wij zijn expert op het gebied van airconditioning, standkachels en ander voertuigelektronica. De standkachels en standkachel onderdelen die deel uitmaken van ons brede assortiment, zijn van gerenommeerde merken, merken die kwaliteit leveren. Webasto is een dergelijk merk. Webasto standkachels zijn hoogwaardig en hebben een lange levensduur. Als u een Webasto standkachel laat inbouwen, geniet u van een foutloos werkend systeem. Mocht er zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan kunt u ook voor reparatie bij Hek BV terecht. Dankzij de goede service van Webasto hebben we altijd snel de juiste onderdelen in huis en kunt u weer snel verder.

Over Hek BV

Kies voor een Webasto standkachel als u verzekerd wilt zijn van:

  • Kwaliteit
  • Een goede service
  • Een lange levensduur van uw kachel

Meer informatie?

Voor een passend advies omtrent Webasto standkachels kunt u altijd bij Hek BV terecht. Neem contact op via het contactformulier en wij reageren zo spoedig mogelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u het best telefonisch contact opnemen.

Contact

Contact

Let's Chat

Bij vragen over Hek BV, diensten, producten, reparaties, afspraken of overige vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij voorzien u dan graag van een gepast antwoord.